Bitcoin stiger nu tættere på $ 42.000, der slår sine egne tidligere poster

På trods af gevinsterne og den kontinuerlige stigning i prisen på Bitcoin forventer mange kritikere en potentiel udbrud af denne “boble”.

Bitcoin (BTC) har fortsat glædet investorer, da det er steget forbi prismærket på $ 41.000, et nyt rekordhøjt niveau og at slå sine egne tidligere poster

Ifølge til CoinMarketCap er en Bitcoin Bank nu værd så meget som $ 41.934 i skrivende stund og repræsenterer en gevinst på over 8,7% inden for de sidste 24 timer.

Bitcoin fortsætter med at glæde sine indehavere såvel som nye investorer, da de åbenlyse prisgevinster er synonyme med fortjeneste, især for dem, der har indtaget en position med mønten på et tidligere tidspunkt. Rallyet i 2020 blev hovedsageligt tilskrevet topinstitutioner rundt om i verden, der købte mønten op, mens den nuværende igangværende rally blev tilskrevet en stigning i opkøb af detailinvestorer, der frygter at gå glip af denne nuværende bull run.

På trods af gevinsterne og den kontinuerlige stigning i Bitcoin-prisen forventer mange kritikere en potentiel udbrud af den vækst, de mærker som en boble. Forventningen om en kurskorrektion har imidlertid hverken afskrækket de nye investorer eller har ført de gamle til at sælge deres påløbne gevinster, et skridt der hurtigt kan spore profetierne fra disse kritikere.

Virkningen af ​​detailinvestorer på Bitcoin-prisudvikling til nye poster

Utvivlsomt ligger hovedparten af ​​BTC i omløb i øjeblikket inden for kassen for mindre end 5% af de investorer, der har indtaget en position i Bitcoin. Mens et flertal af de 5% inkluderer institutionelle adoptere og de meget velhavende individuelle investorer, viser data fra detailfokuserede kryptokursudvekslinger, at detailinvestorer hjalp betydeligt med at skubbe Bitcoin-prisen ud over $ 41.000 benchmark

Det Revolut app rapporterede, at den registrerede omkring 300.000 nye kryptokurrency-kunder i løbet af de sidste 30 dage, da bitcoin testede nye og højere prisniveauer, og eToro bemærkede, at den havde 61% flere unikke bitcoin-indehavere den 4. januar end det gjorde et år tidligere og 49% mere unikke indehavere af ether, en anden virtuel valuta ifølge til en rapport fra CNBC.

Da markedet ser ud til at være overfyldt, mener analytikere, selvom der er en priskorrektion på dette tidspunkt, er den generelle tendens for bitcoin bullish.

”Der vil være volatilitet, hvilket er naturligt efter de gevinster, vi har set, men den langsigtede tendens er klar,” Simon Peters, markedsanalytiker hos eToro, fortalte CNBC. “Crypto bevæger sig ind i mainstream, og flere og flere investorer tilføjer eksponering.”

Men afventende når denne volatilitet vil skubbe Bitcoin-prisen under den nuværende support, der er sat til $ 41.000, forventer kryptosfæren, hvor høj denne bull run vil gå.

Posted in Bitcoin